Hypotheek | Geld Lenen | Krediet

Alles over geld

Makkelijk geld verdienen met behulp van Click Paid 5370

without comments

Iedereen die zich wel eens heeft verdiept in het online geld verdienen kent de naam Frederick Mann. Frederick Mann is groot geworden met het hit van Just Been Paid wat later Profit Clicking is geworden. Sinds het Profit Clicking heet is Frederick er niet meer bij betrokken en in plaats van met pensioen te gaan is hij een nieuwe website begonnen met de naam Click Paid.

Click Paid wordt door steeds meer mensen en ook Nederlanders ontdekt en dat is niet zo gek. Waar veel internetprogramma’s scam blijken of niet goed werken, is Click Paid vertrouwd en zit het goed in elkaar.
Een goede online verdien website valt of staat met vlotte uitbetalingen. Op dit moment betaalt Click Paid alles binnen 48 uur uit. Dit is natuurlijk belangrijk of je er nu veel, weinig of geen geld in hebt geïnvesteerd het programma waar je aan mee doet moet wel vertrouwd zijn.

Als je je aanmeld bij Click Paid ontvang je gratis 10 dollar. Er zitten verder geen addertjes onder het gras en je kunt op deze manier dus gratis beginnen door een Package te kopen welke 10 dollar per stuk kosten.
Nadat je een Package hebt gekocht moet je alleen maar 3 websites per dag bekijken. Nadat je de derde hebt bekeken ontvang je direct 2% (ma-vr) of 1% (za-zo)! Nu is dat als je 1 Package hebt maar 20 of 10 cent, maar met een kleine investering kan je je dagelijkse inkomen aardig verhogen. Stel je heb 10 Packages dan zit je al op 2 dollar per dag, dat is toch leuk meegenomen.
Een Package vervalt zodra er totaal 15 dollar is uitbetaald. Het is dan ook cruciaal dat je steeds als je de 10 dollar hebt bereikt je opnieuw een Package koopt. Zo zorg je ervoor dat je dagelijkse inkomsten blijven stijgen en je een goed passief inkomen kan creëren.

Het uitbetalen gaat erg soepel maar je moet vanzelfsprekend niet alles opnemen en dan vervolgens geen Packages meer kunnen kopen. Mijn advies is om pas geld op te nemen zodra je op 10 dollar per dag zit, zo voorkom je dat je niet verder groeit. Koop de hele maand gewoon Packages zodra je de 10 dollar hebt bereikt, maar koop de laatste 5 dagen van de maand niks. Alles wat je deze 5 dagen dan dagelijkst ontvangt, dat neem je dan vervolgens op.
Dag 1 van de nieuwe maand ga je dan weer Packages kopen en zo doe je dat dan elke maand.
Als je deze manier hanteert, dan zul je zien dat je elke maand meer kan opnemen en dat is precies wat we willen:)

Schrijf je vandaag in en ontvang meteen de GRATIS 10 dollar om te kunnen starte met Click Paid

Tags: ClickPaid, Frederick Mann

Written by artikeltornado.nl

juni 17th, 2013 at 10:10 pm

Posted in artikelen